GuitarCrazyGirl

Helló Mindenkinek! Én Bianka vagyok, ennek a honlapnak az úgymond “vezetője”. Kisebb-nagyobb segítséggel sikerült összerakni ezt a honlapot, és remélem nektek is tetszik majd! A menüpontban információkat találhatsz, mi a célom a blogozással és hogy miért is kezdtem el. A vagyis-Tégy Jót! menüpontban pedig az általam és a barátnőm által indított kezdeményezésünkről *olvashatsz, amivel segíteni próbálunk a környezetünkben lévő embereknek, időseknek/gyerekeknek. A menüpontban pedig többet tudhadsz rólam és az életemről. Gyertek velem ti is erre az utazásra!! :)))) Garantálom hogy érdekes és talán még vicces dolgokban lesz részünk!

Vissza

2009.09.28. 19:47 - GuitarCrazyGirl

Helló,

Végre van net a házban, de nem lehet vele túl sokat, ezért sietek:

 

A suli még nem kezdődött el, jövő hét szerdán fog, szóval még várhatunk.

A hétvégém egészen jó volt, tesóm tanított baseball-ozni/ameriaki focizni is, kisebb nagyobb sikerrel :D

Aztán voltunk Magyar Suliban, tanultunk-nevettünk-szórakoztunk-házit kaptunk! :P

Tegnap pedig az egyik magyar barátainknál voltunk a Magyar suliból- 24-en voltunk, filmet néztünk-bográcsoztunk-sütiztünk és ismételten szórakoztunk méghozzá baseball labdával, NAGY csatát "vívtunk" mindkét baseball labda a szomszéd kertjében kötött ki, aztán focilabdával folytattuk-NAGY SIKERREL!!! :D Egy egész napot ott töltöttünk, jól elvoltunk, és hát elég későn értünk haza! :)

Ma voltam anyával vásárolni, igaz, nem voltunk túl sok boltban, de amiben voltunk ott mind eltöltöttünk egy pár órát. :D

 

Bocsesz, hogy ilyen gyors vagyok, de mennem kell...

 

xoxo

 

BB,GCG

A bejegyzés trackback címe:

https://bbia.blog.hu/api/trackback/id/tr321413753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • Sablon: Blog.hu
    Design: Ventoos [E-mail]


  • süti beállítások módosítása