GuitarCrazyGirl

Helló Mindenkinek! Én Bianka vagyok, ennek a honlapnak az úgymond “vezetője”. Kisebb-nagyobb segítséggel sikerült összerakni ezt a honlapot, és remélem nektek is tetszik majd! A menüpontban információkat találhatsz, mi a célom a blogozással és hogy miért is kezdtem el. A vagyis-Tégy Jót! menüpontban pedig az általam és a barátnőm által indított kezdeményezésünkről *olvashatsz, amivel segíteni próbálunk a környezetünkben lévő embereknek, időseknek/gyerekeknek. A menüpontban pedig többet tudhadsz rólam és az életemről. Gyertek velem ti is erre az utazásra!! :)))) Garantálom hogy érdekes és talán még vicces dolgokban lesz részünk!

Szombat

2009.09.13. 18:04 - GuitarCrazyGirl

Hali,

Hát a tegnapi napom nem volt semmi!!

Először is voltunk a Magyar suliban, évnyitó volt, tanultunk picit, ja és persze mint mindig, most is jókat nevettünk. Új töri és tánctanárunk van, velük megismerkedtünk, meg "sütöttünk almáspitét" (azt most nem írom le, miért raktam idézőjelbe, de ne szó szerint értsétek) és beszélgettünk a jövő évi dolgokról a sulival kapcsolatban.

A suli után elmentünk a barátainkkal a suliból, egy kiállításra(TATE) de odafelé az úton is volt egy-s-más, pl egy limuzin amiben egy-két, meg kell hogy mondjam, elég részeg nők voltak, gondolom turisták, élvezhették az angol életet..xD mindenkinek integett, ÉS az egyik nő kinyújtott az ablakon egy biciklis embernek, egy pohár pezsgőt, aki elfogatta, gyorsan beleivott és visszaadta. Mindezt a forgalom kellős közepén. Nem volt semmi..xP

Visszatérve a kiállításra, kaptunk egy rövid feladatlapot, körbejártuk ezt a Galéria szerűséget, rengeteg szép festmény volt, tényleg nagyon művésziek. :)

Ez eltartott este 10-ig, aztán pedig ott azon a helyen volt..hát nem is tudom minek mondjam: 2 nagy forgó magas kör, rajta cserepekkel, amikben égett a tűz, mellette pedig egy kis színpad aminek a tetejéből gyertyák lógtak le és 4 francia nemzetiségü ember zenélt, méghozzá nagyon szépen, az angoloknak kifejezetten nagyon tetszett/érdekes volt, annyira hogy mikor készültek a zenészek elmenni, kénytelenek voltak visszajönni mivel annyira tapsolt és éjjenezett mindenki. Talán azért lettek ilyen népszerűek egy nap alatt, mivel saját készítésű hangszereik voltak, és elég érdekes dalaik.

Na szóval, szép kis nap/este volt.

Persze még sok más tűzi dolog is volt, érdekes szerkezetek, és világítás, de már azt nehezebb lenne leírni. (csináltam képeket, de sajna nem lettek jó minőségüek..)

Még a barátainkkal szórakoztunk egy kicsit, a járda melletti mécsesekkel. Az "okos" fiúk beleköptek és ugye a mécses szikrázott tőle egy kicsit, drága tesómra pedig a biztonsági őr rászólt, hogy hagyja abba, de az az ember sem volt teljesen magánál, mármint mikor telefonált úgy beszélt, hogy közben látszott rajta, nem józan.. :P de azért jó móka volt ! :-D :D :-D : D

Végül hazamentünk. NAGYON-NAGYON szép ilyenkor este a város, MINDEN ki van világítva, a London Eye-tól kezdve, az összes fáig, mintha karácsony lenne.

 

Elég későn értünk haza, így reggel, vagyis délben keltem fel. Pontban 12:00-kor.

Remélem érhetően írtam le, és el lehet nagyjából képzelni.

Xx

BB, GCG

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bbia.blog.hu/api/trackback/id/tr901379379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Baobab avenue tour 2019.05.05. 09:22:36

Adderall and ibuprofen pm - wioryqp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • Sablon: Blog.hu
    Design: Ventoos [E-mail]


  • süti beállítások módosítása