GuitarCrazyGirl

Helló Mindenkinek! Én Bianka vagyok, ennek a honlapnak az úgymond “vezetője”. Kisebb-nagyobb segítséggel sikerült összerakni ezt a honlapot, és remélem nektek is tetszik majd! A menüpontban információkat találhatsz, mi a célom a blogozással és hogy miért is kezdtem el. A vagyis-Tégy Jót! menüpontban pedig az általam és a barátnőm által indított kezdeményezésünkről *olvashatsz, amivel segíteni próbálunk a környezetünkben lévő embereknek, időseknek/gyerekeknek. A menüpontban pedig többet tudhadsz rólam és az életemről. Gyertek velem ti is erre az utazásra!! :)))) Garantálom hogy érdekes és talán még vicces dolgokban lesz részünk!

Kis szünet+gyors beszámoló. V a K á C i Ó !

2009.07.31. 13:07 - GuitarCrazyGirl

Címkék: nyár!!!

 Helló!!!!!!!!!

Most egy kis szünetet szeretnék én is tartani, mert mostanában egyre kevesebbszer írok, mint látjátok, és gondolom ti is élvezitek a nyarat!!!!!ÉLVEZZÉTEK IS!!!!!! :D

Szóval nem tudom, mikor jelentkezek legközelebb, de egy gyors beszámoló az eddig történtekről.:

Voltam a családommal a Balcsin(Balatonon), mert a papám most ott nyaral.Voltunk strandon, meglátogattuk a mamámat, a másik mamámnál pedig most vagyok, élvezem ahogy a ventillátor fújdogál! =) Tesóm fociedzésekre jár, de közben szervezgetjük, hogy a barátainkkal mikor találkozzunk. Ja, és a bnőm szervez augusztusban egy szülinapi bulit, remélem arról is be tudok majd számolni. :)

Sok ismerőssel, családtaggal, baráttal találkoztunk már, szeretnénk még sokfelé menni, de sajnos most táborba nem megyünk. Régen sokszor jártunk tenisz táborba, Mecsextrém táborba, kézműves táborba, de most ez elmarad.

+Az idén nem megyünk külföldre nyaralni, vagyis Angliából Magyarországra az külföld, de úgy értem hogy más külföldi helyre, mert...mert most nem. :P Jövőre úgy tervezzük, hogy mivel Angliában a tavaszi szünet hosszabb mint itt, ezért akkor elmegyünk máshová külföldre nyaralni,mert már akkor jó idő van, és a nyáron meg jövünk megint ide, de semmi se biztos!

 

Bocsánat, hogy ilyen tömören fogalmaztam, nem is nézem át, mert még gyors megnézek néhány dolgot a neten, aztán megyek..

Boccs a hibákért!!!!!!(ha van..

XoXo

BB, GuitarCrazyGirl

A bejegyzés trackback címe:

https://bbia.blog.hu/api/trackback/id/tr211279525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GuitarCrazyGirl 2009.07.31. 13:12:27

KOMMENT PLÍZ!!!!!!!!!!!!!
  • Sablon: Blog.hu
    Design: Ventoos [E-mail]


  • süti beállítások módosítása