GuitarCrazyGirl

Helló Mindenkinek! Én Bianka vagyok, ennek a honlapnak az úgymond “vezetője”. Kisebb-nagyobb segítséggel sikerült összerakni ezt a honlapot, és remélem nektek is tetszik majd! A menüpontban információkat találhatsz, mi a célom a blogozással és hogy miért is kezdtem el. A vagyis-Tégy Jót! menüpontban pedig az általam és a barátnőm által indított kezdeményezésünkről *olvashatsz, amivel segíteni próbálunk a környezetünkben lévő embereknek, időseknek/gyerekeknek. A menüpontban pedig többet tudhadsz rólam és az életemről. Gyertek velem ti is erre az utazásra!! :)))) Garantálom hogy érdekes és talán még vicces dolgokban lesz részünk!

LEGOLAND

2009.07.20. 20:03 - GuitarCrazyGirl

Halihóóó,

Ma voltunk a LEGOLAND-be. Egészen jó volt, minden legóbol, de volt hullámvasút is, meg mindenféle vizes hajós játékok.

Húúú, jó vizesek lettünk, olyan ázott víz szagúak...xD 

Itt egy kép az egyik vízihajóról(a képen nem én vagyok ám :P)

És alatta egy másik, arról a részről, ahol egész London ki volt rakva legóból...VÁÓÓÓÓ!!!!

 

 Ez is olyan volt, mint atöbbi, felmegy magasra, és hussssssss....hirtelen le. Valamiért én NAGYON utálom, mikor lefelé megyünk/zuhanunk, a repülőn is így vagyok ezzel(persze hál Isten, a repülő nem zuhant le :D csak azért írom le, nehogy félreéérthető legyen :D) szóval nagyon rossz érzés mikor lefelé megyünk, olyan mintha a földbe mennék és ilyenkor mindig becsukom a szemem.. Közben ugye van egy kamera, ami PONT olyankor csinál képet, amikor ˝zuhanunk le és hát így nem meglepő, hogy a fényképem se éppen a leszebb...de legalább jót nevetek rajta!!:D
Na jó, most már megyek, mert HOLNAP, A NAP!!:) Reggel 5-kor kelünk, irány a reptér, éds aztán ugye becskkolni stb. és Welcome in Hungary!!!!!!! :D De mostmár ideje lesz átváltani angol gondolkodásról magyarra, mert már angolúl szívesebben gonolkozok, beszélek mint magyarúl, az angolban könnyebb szavak vannak és magyarúl olyankor beszélek a suliban a tesómmal, ha nem akarom hogy tudják hogy miről beszélnük :D és senki sem érti meg a  külföldi nyelvet, a MAGYART meg főleg nem !!! =)
bb, gcg

A bejegyzés trackback címe:

https://bbia.blog.hu/api/trackback/id/tr691257322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • Sablon: Blog.hu
    Design: Ventoos [E-mail]


  • süti beállítások módosítása